راهکارهای ساخت دگرگون سازی در دامداری های سنتی چیست ؟
راهکارهای
ساخت دگرگون سازی در دامداری های سنتی چیست ؟
در اکثر وقت ها محافل و تشکلهای مربوط به دامداران، محور سخن ها حول دریافت و پرداخت وجه شیر از کارخانجات لبنی و تسویه اکانت با فروشندگان کنسانتره ، علوفه و بقیه گذاشته های دامی بدور می زند . نارضایتی ، گلایه ، دلخوری و یه خرده خستگی و نا امیدی ، تصویر نسبتا ثابتی میباشد که در فیس دامداران به فراوانی دیده می شود . هر چه می باشد بده و بستان و روز مرگی میباشد و کمتر چهره ای از اساتید دانش گاه ، کارشناسان جهاد کشاورزی ، کارشناسان تغذیه و مسوولین علمی - فنی کارخانجات طعام دام دیده می شود ، گوبا اهل رشته هیچ تعهد و وظیفه ای در قبال ساخت کنندگان ندارند .
چرا
روح تعاون فراموش گردیده میباشد و اهداف و برنامه تعاونی به یک بنگاه توزیع کنسانتره های کم کیفیت و قدری سبوس دولتی تقلیل یافته میباشد ؟ و کوشش و اهتمام برای راهیابی و حل معضلات دامداران به کمک کارشناسان زبده و دلسوز جایی در تعاونی ها ندارد ؟
این در حالی میباشد که برخی از تعاونیهای مرزوبوم از گزاره : تعاونی همبستگی اصفهان و دیگر تعاونی های استان تهران ، خراسان ، قم و . . . با شایسته ترین تعاونی های کشورهای توسعه یافته برابری و رقابت می نمایند .
چرا
این تمامی تفاوت در یک مرزو بوم و با یک سیستم مدیریتی فراگیر می بایست وجود داشته باشد ؟
به چه شکل
می بضاعت کانون و تشکل های غالب ، پیشرفته و با فایده وری اقتصادی را به بخشها ضعیف و فارغ از برنامه و تسلیم گردیده در برابر اقتصاد طبیعی (تامین غذا روزانه و یافتن قوت لایموت) نزدیک ساخته و به فضای درس آموزی برای تغییر و تحول و دگرگون سازی به سمت صنعتی شدن ، فایده وری و با صرفه نمودن عمل دامداری وارد شد ؟
در
رخ رغبت مدیران دلسوز تعاونی ها و تشکل های مربوط به دامداران ، کارشناسان این شرکت در کنار تولید و عرضه کنسانتره های اختصاصی 15 گانه می خواهد و می تواند با :
برگزاری
کارگاههای آموزشی
1 .
گردش
علمی از واحدهای توسعه یافته و صنعتی گاوداری ها و تعاونی های مربوط به آنها
2 .
تهیه
و توزیع نشریات فنی - علمی و آموزشی به لهجه ساده
3 .
دعوت از اساتید خبره دانشگاه برای سخنرانی و آموزش خط مش های فنی و اقتصادی گاوداری در حوزه تغذیه ، ژنتیک ، تصحیح نژاد و ایجاد سیلاژ تندرست و استاندارد4 .
و . . .5 .
به سهم خود در خدمت تحول رو به پرورش دامداری ها و پیروزی آنها انجام وظیفه کند .
----------------------------
گله
داران عزیز :
برای نگهداری محیط زیست ، این ثروت محدود منابع ارگانیک ، که به کلیه آحاد مردم کشور ایران متعلق میباشد ، با یادگیری و آموزش و روشهای امروزی و صنعتی گوسفند داری ، از گزند نابودی نجات دهید ، ضمن آنکه به یکسری برابر شدن درآمد زایی شغل تان افزوده می شود .
روشهای صنعتی گله داری با پیشنهاد های زیر :
مصرف سیلاژ : ذرت علوفه ای بسته بندی شده که در تمام طول سال قابل تنظیم میباشد .
مصرف کنسانتره های منحصر گوسفندی : دربرگیرنده داشتی ، بره جوان و پرواری