خوراک پلت

3 .خوراک پلت به علت عدم برش دارنده صورت و میزان نامنظم نسبت به غذا اکسترود می باشد 4 .به علت عدم فشار کافی غذا پلت اکثر مستعد وارفتگی در درون آب برای خوراک آبزیان می باشد 5 .برای ایجاد خوراکی برای دام کوچک و بلندمرتبه مانند گاو گوسفند و شتر و ماکیان پرواری و تخم گذار طعام پلت از حیث اقتصادی مقرون به صرفه خیس می باشد 6 .برای ایجاد خوراک برای پرنده ها زینتی ، اسب و آبزیان و سگ و گربه شایسته ترین جور غذا ، خوراک اکسترود می باشد به علت استریلیزه بودن و آلرژی و گران ارزش بودن این حیوانات 7 .خوراک اکسترود دارنده خاصیت جذب بیشتری نسبت به غذا پلت می باشد به این علت برای آبزیان مضاعف اثرگذار خیس و خوب تر می باشد 8 .خوراک اکسترودر برای تولید برای ماهیان زینتی و آکواریومی زیاد بازدهی بهتری دارد به علت اضافه کردن میزان ویتامین و رنگدانه های متعدد . 

پرس پلت

تفاوتها 

ومزایای طعام اکسترود نسبت به پلت 1 . 

هضم وجذب بهتر 

2 . 

تفاوت صورت ظاهری با قا بلیت ایجاد به هر صورت و سایز 

3 . 

زیر آوردن FCR 

4 . 

سلامت اکثر واسترلیزه بودن خوراک 

5 . 

امنیت کاری بیشتر 

6 . 

درصد ریسک کمتر 

توضیحات 


1 . 

هضم و جذب خوبتر : با دقت به این که طعام ایجاد شده با این منش اکسترود گردیده می‌باشد ، یعنی با دگرگو نی دیواره سلولی کلیه مواد مغذی باطن سلولی خارج گردیده اندازه جذب این مواد به خصوص در زمینه آبزیان و PET به مقدار قابل توجهی ارتقاء پیدا می نماید . همچنین به علت تخلخل و بافت دار بودن این مدل طعام سطح تماس بیشتری با سلولهای دیواره روده داشته و هضم و جذب بیشتری صورت می گیرد . 


2 . 

تفاوت شکل ظاهری با قابلیت و امکان تولید به هر شکل: با اعتنا به اینکه در حین پرورش آبزیان به خوراکی با میزان های متعدد برای سنین گوناگون نیاز میباشد . با این دسته دستگاه می بضاعت و توان تنها با عوض کردن یک قالب کوچک به تولیدی با مقدار های گوناگون رسید . همچنین برای ایجاد طعام PET یا حیوان‌ها خانگی صورت ظاهری خوراک هم اهمیت داراست که می توانایی بااین مدل پروسه ساخت به صورت های مختلفی دست یافت که اینکاربا استعمال از پروسه پلت به علت هزینه بسیار بالا و وقت گیر بودن قابلیت و امکان پذیر نمی باشد . 


3 . 

ذیل آوردن FCR (Food change Ratio ) : به میزان تبدیل غذا خورده شده توسط دام به گوشت را FCR یا ضریب تبدیل می گویند : به عنوان مثال در مسئله آبزیان هرکیلو گرم طعام خورده شده توسط ماهی یا این که هر آبزی دیگری پس از جذب به تعدادی گرم گوشت تبدیل می گردد . FCR = food intake(kg) به طور مثال ماهی 2 کیلو گرم در یک دوره غذا خورده و 8/1 کیلو گرم پروار گردیده است . پس FCR این جور خوراک برابر هست با FCR = 2 = 1/1 هرچه FCR یک طعام پا یینتر باشد یعنی میزان جذب غذای خورده شده توسط آبزی بالاتر بوده است . این میزان در غذای ساخت گردیده به وسیله دستگاه اکسترودر به اندازه قابل توجهی ارتقاء می یابد که سبب به کاهش مشخصه FCR می گردد .